ТЕЛЕФОН

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Стрелци, с.Осломеј Кичево

 

АДРЕСА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Email

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
 
 
 
 
 
 

за нас

 

Кои сме ние?

 
 
Со повеќе од 25 години искуство, ние сме одличен избор за сите видови асфалтирање и поплочувања на јавни и приватни површини. Линди е составена од професионален и квалитетен тим, кој постојано се стреми кон подобрување и следење на новите трендови. Во нас секогаш ќе најдете доверлив партнер, бидејќи долгогодишното искуство и голем број успешно реализирани проекти се наша гаранција.

Архитектурата и бетонот се нераскинлива синергија на дисциплина и материјал што создава нова уметност - Уметноста на поплочување.

 
 
 
 
 
УРЕДУВАЊЕ ДВОРОВИ
 
 
 
 
 
 
 
 
АСФАЛТИРАЊЕ
 
 
 
 
 
 
 
 
БЕТОНСКИ ОТПЕЧАТОК
 
 
 
 
 
 
 
 
УРЕДУВАЊЕ ДВОРОВИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Линди

 

ВАШИОТ НАЈДОБАР ИЗБОР

 
 
Повеќе од 200 завршени проекти со над 25 години искуство во областа. Имаме експертиза за да ја исполниме секоја ваша желба.
 
 
 
 
 
 
 

Докажан квалитет

 
 
 
 
Во Lindi сме посветени на исполнување на највисоките стандарди за квалитет, безбедност и долготрајност.
 
 
 
 
 
 
 
 

Навремена работа

 
 
 
 
Гарантирана брзина на услугата и завршување на секој проект во договорениот рок.
 
 
 
 
 
 
 
 

Долгогодишно искуство

 
 
 
 
Долгогодишно искуство се рефлектира на нашата професионална работа и традицијата која ја ја имаме со децении како една од водечките компании во нашата земја.
 
 
 
 
 
 
 

Зошто да не одберете нас?

 
 
 
200 +
 
Задоволни клиенти
 
 
 
 
 
100 +
 
Завршени проекти
 
 
 
 
 
 
25 +
 
Годишно искуство
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

БАРАТЕ РЕАЛИЗАЦИЈА НА ВАШИОТ ПЛАН?