ТЕЛЕФОН

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Стрелци, с.Осломеј Кичево

 

АДРЕСА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Email

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 
 
 
 
 
 
 
 

уредување на дворови

 
Целосно уредување на дворови. Монтажа на бекатон плочи, изработка на павери, бетонски елементи, жардењери. Користиме најнова технологија и урбана механизација како и стручен тим од обучени професионалци.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

асфалтирање

 
Lindi се занимава со асфалтирање и подготовка за асфалтирање на помали и поголеми површини.Вашите замисли ќе ги исполниме со механизација и стручна работа. Aсфалтираме патишта, тротоари и паркинзи, асфалтирање на платоа околу сите видови згради, асфалтирање на подови во индустриски хали.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ПЕЧАТЕН БЕТОН

 
Печатениот бетон е модифицирана мешавина која се користи како систем за изработка на завршен бетонски под. Системот го сочинува свеж бетон од маркат МБ 30 Мпа со дебелина од 6, 8 или 10 сантиметри, армиран во долна зона со мрежа и додавање на влакна кои го сопираат пукањето на бетонската површина.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

камени плочки

 
Lindi е компанијата што ќе ви помогне да го најдете вашиот совршен камен со тим кој навистина се грижи. Имаме огромен избор на егзотични и стандардни материјали и нудиме комплет понуда со обработка и монтажа на истите. Од огради и ѕидови до патеки од камен.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

БЕкатон плочки

 
Нудиме бекатон плочки од разни димензии и бои со најнова технологија за редење на производот. Се употребуват за патеки тротоари и стази, а вградувањето е со песочна подлога. Имаме 3Д, микс колор, аголни пирамида бекатони во димензии 20х20цм, 10х10цм, 20х10цм, 40х40цм...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Декоративни плочки

 
Декоративни плочки кои се имитација на камен, одлични и прилагодени за надворешни услови.
Декоративните плочки за вашиот двор даваат уникатна атмосфера.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зошто да не одберете нас?

 
 
 
200 +
 
Задоволни клиенти
 
 
 
 
 
100 +
 
Завршени проекти
 
 
 
 
 
 
25 +
 
Години искуство
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

БАРАТЕ РЕАЛИЗАЦИЈА НА ВАШИОТ ПЛАН?