Telefoni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strelci, fshati Oslomej Kërçovë

 

Adresë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Email

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shërbimet

 
 
 
 
 
 
 
 

ARREDIMI I OBORREVE

 
Arredimi komplet i oborrit. Montimi i pllakave bekaton, prodhimi i shtrimit, elementet e betonit, mbjellësit. Ne përdorim teknologjinë më të fundit dhe mekanizimin urban, si dhe një ekip ekspertësh profesionistësh të trajnuar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ASFALTIMI

 
Lindi merret me asfaltim dhe përgatitje për asfaltim të sipërfaqeve të vogla dhe të mëdha. Idetë tuaja do t’i përmbushim me mekanizim dhe punë ekspertize. Asfaltojmë rrugë, trotuare dhe parkingje, asfaltim pllajash rreth të gjitha llojeve të ndërtesave, asfaltim dyshemesh në sallat industriale.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BETONI I PRINTUAR

 
Betoni i printuar është një përzierje e modifikuar që përdoret si sistem për punimin e dyshemesë së përfunduar prej betoni. Sistemi përbëhet nga beton i freskët i markës MB 30 Mpa me trashësi 6, 8 ose 10 centimetra, i përforcuar në zonën e poshtme me rrjetë dhe shtim fibrash që ndalojnë plasaritjen e sipërfaqes së betonit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PLLAKA GURI

 
Lindi është kompania që ju ndihmon të gjeni gurin tuaj të përsosur me një ekip që me të vërtet kujdeset. Ne kemi një përzgjedhje të madhe të materialeve ekzotike dhe standarde dhe ofrojmë një ofertë të plotë me përpunimin dhe instalimin e tyre. Nga gardhet dhe muret tek rrugët prej guri.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PLLAKA BEKATONI

 
Ne ofrojmë pllaka bekatoni të madhësive dhe ngjyrave të ndryshme me teknologjinë më të fundit për shtrimin e produktit. Përdoren për rrugë, trotuare dhe pista dhe montimi bëhet me nënshtresë rëre. Disponojmë bekatone 3D, miks kolor, qoshe piramidale në përmasat 20x20cm, 10x10cm, 20x10cm, 40x40cm...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PLLAKA DEKORATIVE

 
Pllaka dekorative që janë imitim i gurit, të shkëlqyera dhe të përshtatshme për kushte të jashtme.
Pllakat dekorative për oborrin tuaj japin një atmosferë unike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PSE DUHET TË NA ZGJIDHNI NE?

 
 
 
200 +
 
Klientë të kënaqur
 
 
 
 
 
100 +
 
Projekte të përfunduara
 
 
 
 
 
 
25 +
 
Përvojë në vite
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KËRKONI REALIZIM TË PLANIT TUAJ?