Telefoni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strelci, fshati Oslomej Kërçovë

 

Adresë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Email

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rreth nesh

 
 
 
 
 
 
 

për NE

 

Kush jemi ne?

 
 
Me më shumë se 25 vjet eksperiencë, ne jemi një zgjedhje e shkëlqyer për të gjitha llojet e asfaltimit dhe asfaltimit në hapësira publike dhe private. Lindi përbëhet nga një ekip profesional dhe cilësor, i cili vazhdimisht përpiqet të përmirësohet dhe të ndjekë trendet e reja. Te ne do të gjeni gjithmonë një partner të besueshëm, sepse eksperienca shumëvjeçare dhe një numër i madh projektesh të realizuara me sukses janë garancia jonë.

Arkitektura dhe betoni janë një sinergji e pazgjidhshme e disiplinës dhe materialit që krijon një art të ri - Artin e Asfaltimit.


 
 
 
 
 
ARREDIM OBORRESH
 
 
 
 
 
 
 
 
ASFALTIM
 
 
 
 
 
 
 
 
SHENJA BETONI
 
 
 
 
 
 
 
 
ARREDIM OBORRESH
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LINDI

 

ZGJEDHJA JUAJ MË E MIRË

 
 
Më shumë se 200 projekte të përfunduara me mbi 25 vjet përvojë në këtë fushë. ne kemi ekspertizën për të përmbushur çdo dëshirë tuajën.
 
 
 
 
 
 
 

CILËSI E DËSHMUAR

 
 
 
 
Në lindi jemi të përkushtuar të përmbushim standardet më të larta të cilësisë, sigurisë dhe qëndrueshmërisë.
 
 
 
 
 
 
 
 

PUNË E KRYER NË KOHË

 
 
 
 
Shpejtësia e garantuar e shërbimit dhe përfundimi i çdo projekti brenda kohës së dakorduar.
 
 
 
 
 
 
 
 

PËRVOJË SHUMËVJEÇARE

 
 
 
 
Përvoja shumëvjeçare reflektohet në punën tonë profesionale dhe traditën që kemi prej dekadash si një nga kompanitë lider në vendin tonë.
 
 
 
 
 
 
 

PSE DUHET TË NA ZGJIDHNI NE?

 
 
 
200 +
 
Klientë të kënaqur
 
 
 
 
 
100 +
 
Projekte të përfunduara
 
 
 
 
 
 
25 +
 
Përvojë në vite
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KËRKONI REALIZIM TË PLANIT TUAJ?