Telefoni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strelci, fshati Oslomej Kërçovë

 

Adresë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Email

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lindi

 

ARTI I NGJITJES SË PLLAKAVE.

 
Më shumë se 200 projekte të përfunduara me mbi 25 vjet përvojë në këtë fushë. Ne kemi ekspertizën për të përmbushur çdo dëshirë tuajën.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SHËRBIME

 

PJESË E SHËRBIMEVE TONA

 
 
 
Bekatonët janë bërë me teknologjinë e betonit vibro të shtypur dhe vibro të derdhur, dhe në procesin e prodhimit përdoren vetëm lëndë të para natyrore të padëmshme për mjedisin. Produktet janë të forta dhe rezistente ndaj të gjitha ndikimeve të motit me një jetëgjatësi shumë të gjatë. Kërkimi i vazhdueshëm dhe futja e teknologjive të reja synojnë përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë së produktit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ARREDIMI I OBORREVE

 
Arredimi komplet i oborrit. Montimi i pllakave bekaton, prodhimi i shtrimit, elementet e betonit, mbjellësit. Ne përdorim teknologjinë më të fundit dhe mekanizimin urban, si dhe një ekip ekspertësh profesionistësh të trajnuar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ASFALTIMI

 
Lindi merret me asfaltim dhe përgatitje për asfaltim të sipërfaqeve të vogla dhe të mëdha. Idetë tuaja do t’i përmbushim me mekanizim dhe punë ekspertize. Asfaltojmë rrugë, trotuare dhe parkingje, asfaltim pllajash rreth të gjitha llojeve të ndërtesave, asfaltim dyshemesh në sallat industriale.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BETONI I PRINTUAR

 
Betoni i printuar është një përzierje e modifikuar që përdoret si sistem për punimin e dyshemesë së përfunduar prej betoni. Sistemi përbëhet nga beton i freskët i markës MB 30 Mpa me trashësi 6, 8 ose 10 centimetra, i përforcuar në zonën e poshtme me rrjetë dhe shtim fibrash që ndalojnë plasaritjen e sipërfaqes së betonit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LINDI

 

ZGJEDHJA JUAJ MË E MIRË

 
 
Më shumë se 200 projekte të përfunduara me mbi 25 vjet përvojë në këtë fushë. ne kemi ekspertizën për të përmbushur çdo dëshirë tuajën.
 
 
 
 
 
 
 

CILËSI E DËSHMUAR

 
 
 
 
Në lindi jemi të përkushtuar të përmbushim standardet më të larta të cilësisë, sigurisë dhe qëndrueshmërisë.
 
 
 
 
 
 
 
 

PUNË E KRYER NË KOHË

 
 
 
 
Shpejtësia e garantuar e shërbimit dhe përfundimi i çdo projekti brenda kohës së dakorduar.
 
 
 
 
 
 
 
 

PËRVOJË SHUMËVJEÇARE

 
 
 
 
Përvoja shumëvjeçare reflektohet në punën tonë profesionale dhe traditën që kemi prej dekadash si një nga kompanitë lider në vendin tonë.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

për NE

 

KUSH JEMI NE?

 
 
Me më shumë se 25 vjet eksperiencë, ne jemi një zgjedhje e shkëlqyer për të gjitha llojet e asfaltimit dhe asfaltimit në hapësira publike dhe private. Lindi përbëhet nga një ekip profesional dhe cilësor, i cili vazhdimisht përpiqet të përmirësohet dhe të ndjekë trendet e reja. Te ne do të gjeni gjithmonë një partner të besueshëm, sepse eksperienca shumëvjeçare dhe një numër i madh projektesh të realizuara me sukses janë garancia jonë.
 
Arkitektura dhe betoni janë një sinergji e pazgjidhshme e disiplinës dhe materialit që krijon një art të ri - Artin e Asfaltimit.
 
 
 
 
 
 
 
 

PORTOFOLI

 

PJESË E PROJEKTEVE TONA

 
 
 
Të gjitha projektet nga më i vogli tek më i madhi, i punojmë me kujdes dhe përkushtim. Dëshirat dhe kërkesat e klientëve tanë janë në vend të parë dhe me punën tonë dhe projektet e përfunduara kemi lënë shumë klientë me buzëqeshje në fytyrat e tyre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KËRKONI REALIZIM TË PLANIT TUAJ?

 
 
 
 
 
 

PSE DUHET TË NA ZGJIDHNI NE?

 
 
 
200 +
 
Klientë të kënaqur
 
 
 
 
 
100 +
 
Projekte të përfunduara
 
 
 
 
 
 
25 +
 
Përvojë në vite