ТЕЛЕФОН

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Стрелци, с.Осломеј Кичево

 

АДРЕСА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Email

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Линди

 

Уметноста на поплочување.

 
Повеќе од 200 завршени проекти со над 25 години искуство во областа. Имаме експертиза за да ја исполниме секоја ваша желба.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 

Дел од нашите услуги

 
 
 
Бехатоните се изработуваат со технологија на вибропресиран и вибролиен бетон, а во производниот процес се користат само природни суровини безопасни за животната средина. Производите се силни и отпорни на сите временски влијанија со многу долг животен век. Континуираното истражување и воведувањето нови технологии имаат за цел постојано подобрување на квалитетот на производот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

уредување на дворови

 
Целосно уредување на дворови. Монтажа на бекатон плочи, изработка на павери, бетонски елементи, жардењери. Користиме најнова технологија и урбана механизација како и стручен тим од обучени професионалци.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

асфалтирање

 
Lindi се занимава со асфалтирање и подготовка за асфалтирање на помали и поголеми површини.Вашите замисли ќе ги исполниме со механизација и стручна работа. Aсфалтираме патишта, тротоари и паркинзи, асфалтирање на платоа околу сите видови згради, асфалтирање на подови во индустриски хали.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ПЕЧАТЕН БЕТОН

 
Печатениот бетон е модифицирана мешавина која се користи како систем за изработка на завршен бетонски под. Системот го сочинува свеж бетон од маркат МБ 30 Мпа со дебелина од 6, 8 или 10 сантиметри, армиран во долна зона со мрежа и додавање на влакна кои го сопираат пукањето на бетонската површина.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Линди

 

ВАШИОТ НАЈДОБАР ИЗБОР

 
 
Повеќе од 200 завршени проекти со над 25 години искуство во областа. Имаме експертиза за да ја исполниме секоја ваша желба.
 
 
 
 
 
 
 

Докажан квалитет

 
 
 
 
Во Lindi сме посветени на исполнување на највисоките стандарди за квалитет, безбедност и долготрајност.
 
 
 
 
 
 
 
 

Навремена работа

 
 
 
 
Гарантирана брзина на услугата и завршување на секој проект во договорениот рок.
 
 
 
 
 
 
 
 

Долгогодишно искуство

 
 
 
 
Долгогодишно искуство се рефлектира на нашата професионална работа и традицијата која ја ја имаме со децении како една од водечките компании во нашата земја.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

за нас

 

Кои сме ние?

 
 
Со повеќе од 25 години искуство, ние сме одличен избор за сите видови асфалтирање и поплочувања на јавни и приватни површини. Линди е составена од професионален и квалитетен тим, кој постојано се стреми кон подобрување и следење на новите трендови. Во нас секогаш ќе најдете доверлив партнер, бидејќи долгогодишното искуство и голем број успешно реализирани проекти се наша гаранција.
 
Архитектурата и бетонот се нераскинлива синергија на дисциплина и материјал што создава нова уметност - Уметноста на поплочување.
 
 
 
 
 
 
 
 

портфолио

 

Дел од нашите проекти

 
 
 
Сите проекти од најмали до најголеми ги работиме со внимателност и посветеност. Желбите и барањата на нашите клиенти се на прво место, а со нашата работа и реализирани проекти многу клиенти сме ги оставиле со насмевки на лицето.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

БАРАТЕ РЕАЛИЗАЦИЈА НА ВАШИОТ ПЛАН?

 
 
 
 
 
 

Зошто да не одберете нас?

 
 
 
200 +
 
Задоволни клиенти
 
 
 
 
 
100 +
 
Завршени проекти
 
 
 
 
 
 
25 +
 
Години искуство